Za više informacija, pozovite: +381 11 405 64 68 ili +381 69 114 00 09

Korpa

Besplatna dostava na teritoriji Beograda i Niša

Brza isporuka na adresu kupca

24/7 Podrška

O nama

Herba Ramonda doo

HERBA RAMONDA d.o.o je preduzeće koje je osnovano 2018 godine, kao proizvodno preduzeće za preradu i pakovanje namenskih čajeva, kao pomoćno sredstvo koje u dobroj meri pomaže pri lečenju odredjenih vrsta bolesti. Sediste preduzeća se nalazi u Bačkoj Palanci kao i proizvodni pogon.

U proizvodnji se koriste sirovine koje se nalaze na teritoriji RS rukovodeći se naukom o prirodnoj medicini,  koja kaze da čovek treba da koristi biljke za lečenje sa onog mesta gde on egzistira.

Recetura naših čajeva

Herba Ramonda proizvodi čajeve po starim recepturama najboljih travara Srbije. Naši recepti doprineli su da naši proizvodi budu izuzetno delotvorni i lekoviti za sve zdravstvene probleme.

Svi naši namenski čajevi, napravljeni su od izuzetno kvalitetnih biljaka skupljenih sa lokacija cele Srbije. Prirodni i zdravi čajevi su najbolji lek za vaše zdravlje. Zahvaljujući dugogodianjem iskustvu i mnogim istraživanjima, ponosno stojimo iza delotvornosti i lekovitosti naših proizvoda uz garanciju za svaki proizvod.

Herba Ramonda Doo - Preduzeću
cilj preduzeca herba ramonda

Cilj preduzeća Herba
Ramonda doo

Cilj preduzeća je da kvalitetnim proizvodima namenskih čajeva opravdamo poverenje kupaca, kao i da priblizimo dar prirode lekovitih biljaka koje se nalaze svuda oko nas, da pokušamo da kroz naše proizvode privučemo paznju običnom čoveku a samim tim I ukazemo koliko smo se udaljili od prirode, prirodu moramo da čuvamo da bi ona čuvala nas.

9
PROIZVODA
39
VRSTA ČAJEVA SE KORISTI ZA PROIZVODNJU
5872
BROJ ZADOVOLJNIH KUPACA
25
LOKACIJA NA KOJIMA SE SKUPLJAJU ČAJEVI

Zbog brzog načina života, moj imunitet je bio veoma loš. Nakon upotrebe Herba Ramonda čaja za jačanje imuniteta, moj život je postao lakiši. Organizam mi je postao mnogo otporniji, i sada nemam problema sa imunitetom. Zahvalna Herba Ramondi..

Nevena Jakovljević -Herba Ramonda

Zbog problema kojih sam imao sa prostatom, moj svakodnevni život je bio veoma stresan. Na nagovor prijatelja, odlučio sam da probam proizovde Herba Ramonde. Nakon tretmana čajem za probleme sa prostatom, problemi su nestali, a moj život je postao mnogo lagodniji i lepši.

Korisnici o proizvodima Herba Ramonda doo

Svake godine kada dođe proleće, moj život postaje veoma težak zbog alergije na polen. Nakon tretmana čajem za probleme sa alergijom, više mi izlazak u prirodu u toku proleća ne predstavlja mučenje. Zahvaljujući Herba Ramondi, moji problemi sa alergijom su skroz nestali.

Nevena Jakovljević -Herba Ramonda